zorg zelf voor de juiste salesleads of laat ons dat doen

Sales doe je zelf! Effectieve leads genereren dat doen wij.

Social media is geen ‘’verkooptooltje’’. Verkopen moet je echt zelf doen. Waar social media je uitstekend mee helpt is het vullen van je pipeline met kansrijke sales leads. Op eigentijdse wijze. Via pull marketing i.p.v. ouderwetse push strategieën. Om kansrijke relaties aan te gaan, de dialoog te onderhouden en daarmee vertrouwen op te bouwen. Met de juiste, voor jou interessante mensen.

Reputatie en waarde toevoegen voor meer en betere sales leads

Of je nu advocaat bent, saleamanager of Zelfstandig professional? Straks hoef je niet meer veel geld uit te geven om te vertellen dat ze vooral bij jou moeten ”kopen”. Jij voegt waarde toe aan je prospects en klanten. Op basis van je reputatie die je nu sneller en completer dan ooit ontwikkelt en uitbouwt komen ze ‘’als vanzelf’’ naar je toe.

Vier stappen naar meer leads

Mensen doen zaken met mensen als ze elkaar vertrouwen. En aan dat vertrouwen moet je bouwen. Te beginnen met een professioneel LinkedIn profiel, daarna het connecten met relevante personen, waarde toevoegen d.m.v. content en curated content om vervolgens als het moment daar is, top of mind te zijn bij jouw prospect. Hoe dat in z’n werk gaat lees je hier.

Sales leads uitbesteden

En wat is er heerlijker om te doen dan datgene waar je goed in bent? Zo goed als jij bent in het servicen van relaties en deals maken, zo goed zijn wij in ons vak om voor jou leads te genereren. Hoe dat in z’n werk gaat vertellen we je graag in een eerste gesprek.

Wilt u meer informatie, per mail, telefonisch of een vrijblijvende kennismaking? Neem dan contact op via 070-3249969 of een van de mogelijkheden op deze pagina.

45% meer salesoppurtinities

51% meer kans op het behalen van salesquota

Create your personal brand

Find the right people

Engage with insights

Build strong relationships

Download de gratis social media checklist voor bedrijven!

Download de gratis checklist!

ONZE TEVREDEN KLANTEN

  • preview
  • preview
  • preview
  • preview
  • preview
  • preview
Toon buttons
Verberg buttons